fbpx

Belépési akció

Ajánlja az IZYS Önsegélyező Pénztárt, ajánlása jutalmául mind Önnek (továbbiakban: Meglévő pénztártagnak), mind az ismerősének (továbbiakban: Belépő pénztártagnak) 5.000-5.000 forintot jóváírunk pénztári számláin.

 

Mit kell ehhez tennie?

 

A Meglévő pénztártag teendői:

  • Ajánlja az IZYS Önsegélyező Pénztárt ismerőseinek.

A Belépő pénztártag teendői:

  • Töltse ki az online belépési nyilatkozatot 2024.03.31-ig. A nyilatkozaton hivatkozzon az ajánló Meglévő pénztártag pénztári tagazonosítójára a „Hol hallott az IZYS-ről?” rész „Egyéb” mezőjében.
  • Töltse fel pénztári számlájára 10.000 forinttal vagy azt meghaladó összeggel legkésőbb 2024.04.10-ig.

 

Részletek/feltételek:

A Meglévő pénztártag annyiszor részesül az 5.000 forintos jóváírásban, ahány Belépő pénztártagnak ajánlotta az IZYS Önsegélyező Pénztárt.

Egy Belépő pénztártagot csak egy Meglévő pénztártag ajánlhat.

 

A Belépő pénztártag befizetésének beazonosíthatónak kell lennie, azaz alkalmasnak arra, hogy a Belépő pénztártag egyéni számláján jóváírásra kerüljön. Ehhez átutalás esetén a Belépő pénztártagnak fel kell tüntetnie a közlemény rovatban nevét és pénztári tagazonosítóját vagy ennek hiányában adóazonosító jelét. (A munkáltató által befizetett tagdíjhozzájárulás nem jogosítja fel a Játékost a nyereményjátékban történő részvételre.)

 

A Belépő pénztártag az ajánlással lemond arról a lehetőségről, hogy belépési szándékától 30 napon belül eláll.

 

A Meglévő pénztártag pénztári számláján és a Belépő pénztártag pénztári számláján a Pénztár 5.000-5.000 forintot ír jóvá 2024.04.30-ig.  A jóváírás nem ruházható át.

 

A nyereményjáték nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá.