fbpx

Magánszemélyeknek

Általános leírás, megtakarítási célok

Legfontosabb célja, hogy tagjai ne szoruljanak az Állam vagy valamely magas kamattal árult hitelekkel foglalkozó cég „segítségére”. Problémáikat önállóan, saját megtakarításaikra támaszkodva tudják megoldani. Az önsegélyező pénztári megtakarítás egy aranytartalék tagjai számára.

Tovább

Adókedvezmény

Igényelje vissza és költse adóját szeretteire vagy családjára!
Az önsegélyező pénztári adókedvezmény jövedelemkorláttól függetlenül elérhető bárki számára, aki Magyarországon bejelentett munkahellyel rendelkezik és alanya a személyi jövedelemadónak.

Tovább

Magas hozam

Fialtassa bölcsen megtakarításait, zsebeljen nagyobb kamatokat.
Az IZYS Pénztárban nagy összegű tőke kovácsolódik össze, emiatt hatékonyabban tudjuk forgatni ügyfeleink megtakarításait. A nagy összegek befektetése révén jobb kamatfeltételekkel vásárolhatunk államkötvényeket és kedvezőbb kamatok mellett tudunk betétet elhelyezni a bankokban.

Tovább

Múltbeli hozamok

Múltbeli hozamainkat negyedéves bontásban publikáljuk, hogy a pénztár hozamai összehasonlíthatóvá váljanak más befektetések, illetve bankok kamataival.

Tovább

Kényelmi funkciók

Az IZYS Önsegélyező Pénztár a legmagasabb technikai színvonalon szolgálja ki ügyfeleit, ennek megfelelően az összes kényelmi extra elérhető tagjaink számára.

Tovább

180 napos egyenleg számítása

180 napos számítás menete az IZYS Pénztárnál.

Tovább

Pénzügyekről akadálymentesen - videó

Videó a siketek és a nagyothallók számára a pénztári előnyökről és tudnivalókról.

Tovább