fbpx

Vállalatoknak

Célzott egészség- és önsegélyező pénztári juttatás adózása 2024

2021 évhez képest még kedveződd lett az adózása a közkedvelt cafeteria rendszerekben. Így a célzott egészség- és önsegélyező szolgáltatást 2024-ben is megéri palettán tartania a munkáltatónak.

Tovább

Célzott önsegélyező pénztári szolgáltatás - 2024

A boldogság mellett a legontosabb dolgok az életben a család, a ház, a szülőkről gondoskodás vagy a gyerekek taníttatása. A legalapvetőbb dolgok, amikre a célzott önsegélyező pénztári juttatás teszi fel a pontot.

Tovább

Célzott egészségpénztári szolgáltatások - 2024

Az egészség az egyik legnagyobb kincs, ezért nagyon fontos, hogy akkor is törődjünk vele, amikor nincs semmi problémánk. A magán egészségügy nem olcsó, ezért célszerű előre felkészülni és megtakarítást felhalmozni a jövőbeli költségekre.

Tovább

Vállalati Őrangyal Program - 2024

A Vállalati Őrangyal Program igénybevételével a Munkáltatók rendkívül kedvező feltételekkel gondoskodhatnak dolgozóikról, olyan biztosítási elven működő szolgáltatásokkal, amik akkor segítenek, ha baj van.

Tovább

Cafeteria 2024

Az IZYS Önsegélyező Pénztár működési elvét tekintve nem különbözik az egészség- és nyugdíjpénztáraktól. A pénztár típusok közötti különbség mindösszesen annyi, hogy mire lehet elkölteni a pénztári számláról az egyenleget. Nálunk a tagok egyenlegük terhére fizethetik a devizahitel törlesztő részletüket, lakásrezsijüket, egyetemi tandíjukat, gyermekeik ruházati költségét, szülésre előtakarékoskodhatnak és mindemellett még az egészségpénztáraknál jól ismert szolgáltatások többségét is igénybe vehetik.

Tovább