fbpx

Tag email

Tisztelt %NEV%!

 

Ön nagyon jó döntést hozott! Ezentúl befizetései után már igényelhet adókedvezményt.

A tagság kezdete a belépési nyilatkozat kitöltésének dátuma. Így Ön ezen levél megérkezésével egyidőben már tud számlát kérni, illetve befizetést indítani, az alábbi módokon:

Online kártyás befizetés: lehetősége van egyszeri, illetve rendszeres kártyás befizetést indítani. Kérjük, befizetéskor pontosan tüntesse fel adóazonosítóját. Online kártyásan itt tud befizetni: https://ebefizetes.izys.hu/

Banki átutalás: a pénztártag eseti vagy állandó átutalási megbízást ad számlavezető bankjának a tagdíj átutalására. Kérjük, befizetéskor az átutalás közleményébe tüntesse fel adóazonosítóját és nevét. Pénztárunk CIB Banknál vezetett bankszámlájának száma: 11101301-18254596-36000001

CIB fiókban: lehetősége van közvetlenül a Pénztár 11101301-18254596-36000001 bankszámlaszámára történő befizetésre. Kérjük, a közleménybe tüntesse fel a Pénztártag nevét és adóazonosítóját.

Csoportos beszedési megbízás útján: a pénztártag csoportos beszedési felhatalmazást ad a Pénztártól igényelt formanyomtatványon és megbízza a Pénztárt a vállalt tagdíj rendszeres levonásával. A csoportos beszedési felhatalmazás adásának másik módja: Ön felhatalmazza bankját, hogy a Pénztár csoportosan beszedhet a számlájáról, majd emailben értesíti az ügyfélszolgálatot.

Kérjük, az év végi befizetéseknél vegye figyelembe, hogy a tárgyévi adókedvezményre jogosító igazolást csak a Pénztár számlájára beérkezett, tárgyév december 31-én éjfélig jóváírt összeg után tudunk kiállítani. Ezért javasoljuk, hogy amennyiben Ön az utolsó pillanatra szeretné hagyni befizetését, akkor az online kártyás befizetést válassza.

A Pénztár által nyújtott szolgáltatások teljeskörű igénybevételéhez szükséges a belépési nyilatkozatot eredeti aláírással ellátva megküldeni az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár, 1583 Budapest, Pf.: 49 címére.

Köszönjük, hogy az önsegélyező pénztári és egészségügyi megoldásokra az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztárt választotta.

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére.

Tisztelettel:
IZYS Ügyfélszolgálat
Bajcsy Zsilinszky út 20 | Budapest, 1051, Magyarország
Ügyfélszolgálat:  +36 1 769 0061
Kártyaközpont:  +36 1 238 0361
Weboldal: www.izys.hu
Facebook oldal:  www.facebook.com/IZYSPenztar