fbpx

E-kiküldés – figyelemreméltó változás!

Egyedülálló fejlesztésünkkel megcéloztuk a modern fogyasztói szükségleteket, és elhoztuk ügyfeleinknek az önsegélyező pénztárak innovációját.

Új szolgáltatásunkkal pénztártagjainknak díjmentesen nyílik lehetősége az IZYS Önsegélyező Pénztár küldeményeit elektronikus formában, e-iratként igényelni.

Előnyei:

  • Előbb kapja meg a dokumentumokat
  • Nincs postai várakozási idő
  • Bármikor könnyedén elérhető az email fiókjából
  • Szükség esetén több példányt is nyomtathat belőle
  • Környezetbarát

Az e-kiküldést igénylők számára valamennyi küldemény elektronikusan érkezik a megadott e-mail címre. Minden elektronikus kivonat formailag és tartalmilag megegyezik a papíralapú bizonylattal, valamint megfelelnek a jogszabályi előírásoknak is.

FONTOS NETPÉNZTÁRI VÁLTOZÁS! – 2014. október 1-től megszűnik a netpénztári szolgáltatás díjmentessége, az egyszeri csatlakozási díj 5.000 Ft. A jó hír az, hogy akik igénybe veszik az e-irat küldést, azok mentesülnek a díj megfizetése alól.

Igényelje meg még most az e-kiküldést, hogy továbbra is zökkenőmentesen tudja használni a netpénzárt.

E-KIKÜLDÉS IGÉNYLÉS

Amennyiben nem kívánja igénybe venni az e-kivonat szolgáltatásunkat, viszont továbbra is szeretné használni a netpénztárát 2014. október 1 után, kérjük töltse ki az alábbi dokumentumot, és aláírva küldje el a levelezési címünkre: 1583 Budapest, Pf.:49.

NETPÉNZTÁR IGÉNYLÉS

Szóljon hozzá, tegye fel a kérdését!

hozzászólás eddig

Kövesse híreinket, és értesüljön elsőként az újdonságokról!