fbpx

Magas hozam

Az IZYS Pénztárban nagy összegű tőke kovácsolódik össze, emiatt hatékonyabban tudjuk forgatni ügyfeleink megtakarításait. A nagy összegek, leggyakrabban több tízmilliós érték, befektetése révén jobb kamatfeltételekkel vásárolhatunk államkötvényeket és kedvezőbb kamatok mellett tudunk betétet elhelyezni a bankokban, mintha azt kisebb összegekkel próbálnák meg önálló magánszemélyként.

Jól képzett és elismert szakemberek folyamatosan keresik és vizsgálják a legjobb hozammal kecsegtető lehetőségeket, hogy az Ön pénze mindig a lehető legnagyobb kamatok mellett fialjon.

Természetesen a legnagyobb hozam nem jelenti azt, hogy kockára tesszük a megtakarításokat. Sőt! Az IZYS Pénztár konzervatív befektetési politikát folytat, így leginkább csak kockázatmentes – Állam által garantált – eszközökbe fekteti tagjai megtakarításait.

Sajnos 2009 óta szinte minden megtakarítás után is adót kell fizetni. Szerencsére ez nem érinti az IZYS számlával rendelkezőket, mert az önsegélyező pénztári megtakarítás kamatadómentes.

Azon túl, hogy a befizetett összeget megfejelhetjük 20%-kal az adóvisszatérítésen keresztül, további adókedvezményre tehetünk szert a számlán elhelyezett összeg lekötésén keresztül. Kamatoztassa adóját! A két évre lekötött összeg 10%-t szintén visszaigényelhetik ügyfeleink az adójukból, így ennyivel is növelve a megtakarított összeget. Minél nagyobb tőke kezd el fialni, annál nagyobb lesz a hozam, amit a későbbiekben felvehet.

A jó hosszútávú megtakarítás további ismérve lehet, hogy az összegnek veszteség nélkül felvehetőnek kell lennie, ha a szükség úgy hozza. Az önsegélyező pénztári szolgáltatások révén az élet leggyakoribb buktatóihoz érve a megtakarítás adó és költséghátrányok nélkül likvidálható. Így például az állás elvesztése, unoka születése vagy gyermek iskoláztatáa sem okozhat gondot a későbbiekben.

Jó ha tudja: