fbpx

Kényelmi funkciók

Kártya

Az IZYS Pénztár az önsegélyező pénztárak közül elsőként kártyát bocsátott tagjai rendelkezésére, amivel egyszerűvé és gyorssá vált az egyéni számlán felhalmozott megtakarítás felhasználása.
A kártya használatával nem kell készpénzzel kiegyenlíteni a vásárolt áru ellenértékét, hanem a kártyát egyszerűen egy bankterminálon lehúzva történik a vásárlás. Azon túl, hogy készpénz nélkül vásárolhat, Önnek a számla postára adásával sem kell foglalkoznia, így megszabadul a további utánajárástól, ami a hagyományos készpénzes vásárlás velejárója.

Országos kártyaelfogadó hálózat

Folyamatosan fejlesztés következtében mára országos kártyaelfogadó hálózatot alakítottunk ki, de a fejlődés nem állt meg, mert napról-napra nő az elfogadóhelyek száma. Ha egyetlen pénztártagunk is jelzi, hogy szeretné, ha szerződnénk egy szolgáltatóval, akkor a pénztár felveszi a kapcsolatot az üzlettel és megköti a kártyaelfogadói szerződést. Csak kérnie kell!

Netpénztár

A felgyorsuló világban elengedhetetlen az internetes tájékoztatási lehetőség. Sokak számára kedvelt kényelmi megoldás az internet-pénztár. A felület az internetbankhoz hasonlóan egy felhasználónév és egy jelszó megadásával válik elérhetővé. Itt lehetőségünk van a nap 24 órájában online lekérdezni az aktuális egyenleget és a számlatörténetet.
A Netpénztár a szokásos felületeknél többet nyújt:

  • adatmódosításra kattintva, egyszerűen formanyomtatványok postai beküldése nélkül módosíthatók a pénztártag adatai, vagy új kedvezményezettek jelölhetők meg,
  • intézhetjük kártya ügyeinket, úgymint kártyaletiltás, új kártyarendelés,
  • 2 éves betétlekötést végezhetünk további 10% adókedvezményért,
  • kiexportálhatjuk excel formátumban a számlatörténetet

Egyenleglekérdezés telefonon

A kártyaközpontban a kártyaegyenleg minden munkanap kiterjesztett idősávban reggel 8 és este 20 között az +36 1 238 0361 telefonszámon lekérdezhető.

Online belépési nyilatkozat

Az IZYS újonnan belépő tagjai papíralapú belépési nyilatkozat kitöltése nélkül, egyszerűen on-line végezhetik a belépésüket. A belépési nyilatkozatról emailben kapnak másolatot, amit már csak kinyomtatás és aláírást követően csak postára kell adniuk.

Online kártyás befizetés

Az IZYS tagjainak nem kell átutalással bajlódniuk, tagjaink egyszerűen és gyorsan bonyolíthatnak egyéni vagy céges befizetéseket Mastercard, Visa, Visa electron és Maestro kártyák használatával. A kártya használatával még a tranzakciós illeték is elkerülhető.

Vásárlás kedvezménnyel

Az IZYS Pénztár minél több szolgáltatóval igyekszik együttműködést kialakítani, így tagjaink élvezhetik egyes szolgáltatók árkedvezményét is a pénztári kártya felmutatásakor a legkülönbözőbb termékcsoportokban (optika, bútorok, éttermek).
Több mint 1.200 üzletet tartalmazó kedvezményt nyújtó partnereink a kártyapartnerek menüpont alatt érhető el.