fbpx

Hitel helyett öngondoskodást!

adósság

Manapság egyre inkább a hitelesekről és bankokról szólnak a hírek. A pénz mindig jól jön – de minden áron? A logika azt diktálja, hogy minél inkább pénzre van szükségünk, annál kevésbé ajánlott adósságokba verni magunkat. Na, de ha nem így, akkor hogy?

Amióta a föníciaiak kitalálták a pénzt, mint egységes fizetőeszközt, az emberiség célja annak hajkurászása lett. Lettek azok, akiknek sok, és értékesebb volt mindenkinél, és voltak olyanok is, akik kevés, és viszonylag értéktelen pénzt birtokoltak. Jótevő lelkek mindig léteztek, mecénások, pártfogók, jóakarók, adakozók. A világ előrehaladtával ezek az emberek lassan, de biztosan eltűntek.

Azonban még létezik olyan szervezet, amelyik egyfajta jótevő szerepet tölt be.

Ez nem egy bank. A bankok kamatot adnak ugyan, de egy csomó díjakat akasztanak le a pénzből. Egy bank ad hitelt ugyan, de félelmetes a THM nagysága, ráadásul ebben a válsággal sújtott világban a visszafizetése nagyobb gondot jelent, mint az elköltése.

Ki veheti igénybe?

Minden magyar állampolgár, akinek van jövedelme, ami után személyi jövedelemadót fizet. Mivel az év során befizetett SZJA-ból fizeti vissza az állam a megtakarítás utáni 20%-ot, ezért akinek nincs semmilyen jövedelme, ez a megtakarítást ezt az előnyt nem hordozza.

Rengeteg kérdése kell, hogy legyen, tegye fel őket, és válaszolunk!

A bizalmatlanság és a bizonytalanság érthető, amikor az ember a munkával megkeresett pénzét akarja a legjobb módon felhasználni. Az IZYS célja, hogy minél többen elérhessék az adómentes megtakarítást és a 20%-os adóvisszatérítést, ezért szívesen segítünk a kérdései megválaszolásában.

Adja meg telefonszámát és kollégánk munkaidőben felveszi Önnel a kapcsolatot.

[easy_contact_forms fid=3]


 

Szóljon hozzá, tegye fel a kérdését!

hozzászólás eddig

Kövesse híreinket, és értesüljön elsőként az újdonságokról!