fbpx

Megtakarítani az IZYS-nél érdemes

 

Nem szereti kockáztatni a nehezen megszerzett megtakarítását?

Mi sem. Az IZYS-nél elhelyezett összeg csak állampapírokba és bankbetétekbe kerül befektetésre, így a hozam csak és kizárólag pozitív lehet Önnek.

 

Mindezek mellett magasabb hozamra vágyik? 
 

A magánszemélyek megtakarításait összegyűjtve fialtatjuk, így sokkal jobb kondíciókat kapunk a bankoktól és jobb feltételekkel vásárolunk államkötvényeket, rövid lejáratú diszkont kincstárjegyeket.

Magasabb a hozam azért is, mert a Pénztárban elhelyezett összeg 20 százalékát visszaigényelheti személyi jövedelemadójából, így az nem az Állam kasszáját, hanem az Ön elkölthető egyenlegét gyarapítja.

Még magasabb hozamot érhet ha 2 évre leköti az összeget, mert a lekötés évében a lekötött összeg 10 százalékát szintén visszaigényelheti a személyi jövedelemadójából.

És ha mindez még nem lenne elég, akkor érdekes lehet, hogy a IZYS-nél elhelyezett összeg kamatai kamatadómentesek, kamata EHO mentesek, tranzakciós illeték mentesek, így az általunk publikált hozamok már nettó hozamok, szemben a bankbetéteknél meghirdetett kamattal, amiből még levonásra kerül 16% személyi jövedelemadó és 6% kamat EHO.

Akik az összeg gyors felhasználására törekszenek, azoknak lehet igazán érdekes, hogy országos kártyaelfogadó hálózatunkban, mintegy 1.500 partnerünknél vásárolhatnak kedvezménnyel a pénztári kártya felmutatásával (EDC logóval ellátott kártya). A kedvezménypartnerekről az extra kedvezmények és a kártyapartnerek jobboldali menüpontokban tájékozódhat.

 

Miért érdemes még megtakarítását nálunk elhelyezni?

Az IZYS befektetései 90-95 százaléka Magyar államkötvényekbe kerül, így Ön megtakarításával segítheti az Állam finanszírozását. Ami jó az Államnak, az jó Önnek is.