fbpx

Mobilflotta

Remek kondíciókkal sikerült elindítani a mobilflottánkat.

Két díjcsomagunk van, hogy mindenkinek a legolcsóbb legyen telefonálni.

Mindenkinek megéri csatlakozni, annak is, aki csak másfél havonta beszél le egy háromezer forintos feltöltőkártyát és annak is, aki le sem teszi a telefont egész nap. Van alap és korlátlan csomag. A számlacsomagok között havonta egyszer lehet váltani, így változtatható az internet csomag és az előfizetés is.

A számlázás másodperc alapú, ez mintegy 45%-kal olcsóbb percdíjakat jelent, mint a szokásos lakossági perc alapú számlázás.

Ugyanezért még a VOIP-pal is versenyképes, minőségben meg összehasonlíthatatlanul jobb.

Sőt, cégek, szakszervezetek, egyesületek is csatlakozhatnak, akár egy, akár több száz telefonszámmal. Anélkül, hogy sok előfizetést kellene kérni vagy vállalni, mindenki megkaphatja a mi percdíjainkat. A számla a magánszemély/cég nevére egybe vagy akár számonként külön-külön címre is mehet, közvetlenül.

Mindenkinek olyan számlacsomagot (és kiegészítő internetet) választ a cég, amennyit beszél. Nem kell mindenkinek 6-7 ezres előfizetés, ha alig beszél havonta és fordítva, az üzletkötők kaphatnak korlátlan vagy félkorlátlan csomagot, míg mindenki más alap csomagot.

Aki csatlakozik az kaució fizetésére kötelezett, amit visszakap, ha kilép a flottából.

Ennek mértéke a választott előfizetési csomag havi bruttó alapdíja.

Számhordozás lehetséges, konkurens szolgáltatótól.

Ha érdekel a lehetőség, és szeretnél csatlakozni flottánkhoz, illetve szeretnél egyéb részleteket tudni erről a lehetőségről, akkor fordulj bizalommal a nektek külön létrehozott oldalhoz, ahol a regisztrációt követően megtekintheted a tarifákat. Kattints ide.