fbpx

E-mail ügyfél

Tisztelt %NEV%!

 

Ön nagyon jó döntést hozott! Ezentúl befizetései után már igényelhet adókedvezményt.

Kérjük, hogy az aláírt belépési nyilatkozatot mielőbb küldje el a Pénztárhoz, mert a tagság kezdete az aláírt belépési nyilatkozat Pénztárhoz történő beérkezésének dátuma.

A Pénztár által nyújtott szolgáltatások teljeskörű igénybevételéhez szükséges az aláírt belépési nyilatkozatot, valamint a személyazonosító okmány elő- és hátoldalának, valamint a lakcímigazolvány lakcímet tartalmazó oldalának másolatát megküldenie, amit az alábbi módok valamelyikén tehet meg:

Elektronikusan: A kitöltött nyilatkozatot és az okmánymásolatokat az ügyfélkapun keresztül elektronikusan, hitelesen aláírja és a kapott aláírt pdf-et elküldi az [email protected] címre. Ebben az esetben tanúztatásra sincs szükség. A kitöltött nyilatkozatot és az okmánymásolatokat az alábbi linken hitelesítheti: https://magyarorszag.hu/szuf_avdh_feltoltes Ha elakadna, akkor segítséget az AVDH leírásban (https://izys.hu/wp-content/uploads/AVDH.pdf) talál, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat, hogy kedves kollégáink segíthessenek Önnek.

Postai úton: A kitöltött, aláírt, 2 tanúval tanúztatott nyilatkozatot postára adja, postacímünk: IZYS Pénztár, Budapest, Pf. 49., 1583.

 

Ön ezen levél megérkezésével egyidőben már tud befizetést indítani, az alábbi módokon:

Online kártyás befizetés: lehetősége van egyszeri, illetve rendszeres kártyás befizetést indítani. Kérjük, befizetéskor pontosan tüntesse fel adóazonosítóját. Online kártyásan itt tud befizetni: https://ebefizetes.izys.hu/

Banki átutalás: a pénztártag eseti vagy állandó átutalási megbízást ad számlavezető bankjának a tagdíj átutalására. Kérjük, befizetéskor az átutalás közleményébe tüntesse fel adóazonosítóját és nevét. Pénztárunk CIB Banknál vezetett bankszámlájának száma: 11101301-18254596-36000001

CIB fiókban: lehetősége van közvetlenül a Pénztár 11101301-18254596-36000001 bankszámlaszámára történő befizetésre. Kérjük, a közleménybe tüntesse fel a Pénztártag nevét és adóazonosítóját.

Csoportos beszedési megbízás útján: a pénztártag csoportos beszedési felhatalmazást ad a Pénztártól igényelt formanyomtatványon és megbízza a Pénztárt a vállalt tagdíj rendszeres levonásával. A csoportos beszedési felhatalmazás adásának másik módja: Ön felhatalmazza bankját, hogy a Pénztár csoportosan beszedhet a számlájáról, majd emailben értesíti az ügyfélszolgálatot.

 

Köszönjük, hogy az önsegélyező pénztári és egészségügyi megoldásokra az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztárt választotta!

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére.

Tisztelettel:
IZYS Ügyfélszolgálat
Bajcsy Zsilinszky út 20 | Budapest, 1051, Magyarország
Ügyfélszolgálat:  +36 1 769 0061
Kártyaközpont:  +36 1 238 0361
Weboldal: www.izys.hu
Facebook oldal:  www.facebook.com/IZYSPenztar