fbpx

Online fizetés bankkártyával – Egyenlegfeltöltés

​A befizetés indításához kérjük adja meg adatait. Email címét nem kötelező megadni, de ha üresen marad, akkor csak a felületen kap visszajelzést a fizetés sikerességéről. Gyakori kérdések – válaszok az online fizetésről.

*
*

*

 

​    Banki tájékoztató

Az IZYS Önsegélyező Pénztár a CIB Bank biztonságos on-line bankkártyás fizetési megoldását választotta. Az Ön adatainak biztonságát az adatok szétválasztása alapozza meg. A Pénztár a befizető azonosításához kapcsolodó információkat kapja meg a vásárlótól biztonságos https felületen, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Pénztár nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően az izys.hu oldalon kap tájékoztatást. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

 


 

Az IZYS Önsegélyező Pénztár üdvözli Önt a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával!

 

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Tanulmányozza át a biztonsági feltételeket, hiszen ezzel garantáljuk az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a befizetésével kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A pénztártag által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

  • Ön a Pénztár oldalán adhatja meg a befizetendő összeget melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  • Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  • A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  • A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a befizetett összeg értékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Pénztár oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a Pénztár oldalára, a fizetés sikertelennek minősül.

Az online befizetésről szóló visszaigazolást amennyiben a tranzakciótól számított egy órán belül nem kapja meg, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt!

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.