fbpx

Őrangyal szolgáltatáshoz csatlakozás

Az Őrangyal közösségi szolgáltatás, olyan biztosítási elven működő pénztári szolgáltatás, amely az egyéni számla egyenlegétől függetlenül tesz lehetővé nagyobb összegű kifizetéseket, ha olyan élethelyzet alakul ki.

Ezen szolgáltatásokat a Pénztár, az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény alapján, mint közösségi szolgáltatás nyújtja. Az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár – és így az Őrangyal keretében nyújtott szolgáltatás – nem tartozik a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény hatálya alá.

 

Most várakozási idő nélkül veheti igénybe az Őrangyal szolgáltatásokat!

Amennyiben Önnek 2018. november 1. előtt keletkezett tagsági viszonya, akkor nincs teendője, automatikusan jogosulttá válik a fenti szolgáltatásokra és 2018. november 5.-n az első díj levonásra kerül számlájáról. Az automatikusan csatlakoztatott régi tagjaink abban a kedvezményben részesülnek, hogy egyetlen szolgáltatás esetén sincs várakozási idő.

Amennyiben a díjat a Pénztár nem tudja levonni 2018. november 5.-n, akkor következő hónap első munkanapján újra megpróbálja levonni. A szolgáltatások az első díj levonását követően vehetők igénybe.

A 2018. november 1. után csatlakozott tagok a belépési nyilatkozaton kérhetik az Őrangyal szolgáltatáshoz csatlakozást.

Lehetőség van arra is, hogy már meglévő tagjaink, akik lemondták vagy új tagjaink, akik a belépési nyilatkozaton elfelejtették igényelni a szolgáltatást, külön nyomtatvány kitöltésével igényelhetik:

Őrangyal szolgáltatás regisztráció