fbpx

Őrangyal szolgáltatásra jogosult kedvezményezettek

Az Őrangyal közösségi szolgáltatás, olyan biztosítási elven működő pénztári szolgáltatás, amely az egyéni számla egyenlegétől függetlenül tesz lehetővé nagyobb összegű kifizetéseket, ha olyan élethelyzet alakul ki.

Ezen szolgáltatásokat a Pénztár, az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény alapján, mint közösségi szolgáltatás nyújtja. Az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár – és így az Őrangyal keretében nyújtott szolgáltatás – nem tartozik a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény hatálya alá.

 

Az Őrangyal szolgáltatást csak tagdíjfizető pénztártagjaink vehetik igénybe, saját magukra és 16 éven aluli közeli hozzátartozóikra.

Ha szeretné, akkor 16 éven aluli közeli hozzátartozójára is kiterjesztheti, ebben az esetben a gyermekénél, unokájánál, vagy testvérénél bekövetkező események esetén is igénybe veheti a szolgáltatást. Ebben az esetben az Őrangyal kedvezményezett közeli hozzátartozó után is meg kell fizetni a havi 395 forintot.

Töltse ki még ma! Ha az alaphoz csatlakozási kérelmet benyújtja

2018. november 15.-ig,

akkor gyermekére, unokájára, testvérére sem vonatkozik várakozási idő!

Ehhez mindössze az Őrangyal kedvezményezett jelölése nyomtatványt kell kitöltenie.

Biztosítsa gyermeke, unokája, testvére számára például a magánorvosi ellátásokat, vagy a csonttörést.

16. életévét betöltött közeli hozzátartozóknak nincs lehetősége kedvezményezettként csatlakozni az alaphoz, nekik kizárólag saját pénztári számlanyitást követően van lehetőségük a csatlakozásra. Ha van olyan családtagja, akinek hasznosak lennének az Őrangyal szolgáltatások, mert sokat sportolnak, törődnek az egészségükkel, vagy gyermekáldás előtt állnak, akkor ajánlja nekik a szolgáltatást és az IZYS pénztári belépést!