fbpx

Humancell Őssejtbank

Az IZYS Pénztár elkötelezett híve az őssejt levétel és tárolás terjesztésének, ezért törekszik arra, hogy a lehető legjobb szolgáltatót ajánlja még hozzá kedvezménnyel.

Az őssejtek olyan sejtek, amelyeket a szervezetbe juttatva képesek osztódni, illetve speciális sejtekké, akár szövetekké és szervekké fejlődni. Ezzel helyreállítva a szervezet egészséges működését.

Minden gyermek születésekor a köldökzsinórvérből és a köldökzsinórból pótolhatatlan értékű őssejtek gyűjthetők és őrizhetők meg későbbi orvosi felhasználásra. Egyszeri és vissza nem térő lehetőség ez az újszülött gyermek és családja számára. Partnerünk a Humancell Őssejtbank, teljes körű és legmagasabb szakmai színvonalat nyújtó szolgáltatással segít abban, hogy Tagjaink is élni tudjanak ezzel a lehetőséggel!

A Humancell Őssejtbank volt az első szövet és sejtbank Magyarországon, ami teljesítette a köldökzsinór szövet feldolgozásának feltételeit és az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatalától először kapott engedélyt 2011 nyarán mesenchymalis őssejt-készítmény előállítására és fagyasztva tárolására.

Tagjaink a maximum 150.000 Ft állami támogatáson felül a Humancell Őssejtbanktól 40.000-66.000 Ft kedvezménnyel vehetik igénybe az őssejt levétel és tárolás szolgáltatást.

 

Bővebb információ a kedvezményről: Letölthető szórólap

 

További információ az őssejtbankról:   www.humancell.hu