fbpx

Miért érdemes és hogyan lehet belépni az IZYS Önsegélyező Pénztárba?

Az IZYS Pénztár számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink öngondoskodással kapcsolatos törekvéseit elérhetővé és pénzügyileg is igen kedvezővé tegye. Az IZYS Önsegélyező Pénztár küldetésének hirdeti meg az öngondoskodásra való áttérést és az öngondoskodás eszméjének népszerűsítését.

Miért érdemes öngondoskodni?

Egyre több ember számára válik nyilvánvalóvá, hogy manapság egyre égetőbb szükség van az öngondoskodás eszméjének terjesztésére, ugyanis a lakosság nagyrésze hitelekkel túlterhelte a családi költségvetést, az élelmiszerárak, valamint a közüzemi díjak az egekben és egy esetlegesen bekövetkező esemény (pl. munkanélküliség, szülés, iskoláztatás stb) nehézkessé vagy lehetetlenné teszi a vállalásaink teljesítését.

Az ilyen helyzetek ha nem is kerülhetők el, de fel lehet rájuk készülni, az önsegélyező pénztári megtakarítással. Így tagjaink rendelkezésre áll egy „aranytartalék”, melyet tényleg akkor használhatnak fel, amikor igazán szükségük lesz rá. Legyen szó egy gyermek születéséről, lakáshitel törlesztésről vagy gyermekeink ruházkodásáról.

Miért kedvezőek a feltételek amit az önsegélyező pénztár nyújt?

Az IZYS Csoport biztos háttere:

Mindannyiunk legfőbb célja az, hogy életünk és megtakarításunk biztos alapokra épüljön. Az IZYS pénzügyi biztonságának lényege, hogy tagjaink részére olyan testreszabott megoldásokat kínáljunk, amelyek segítségével biztonságban tudhatja mindazt, ami fontos Önnek.
Ebben jelenthet garanciát az IZYS Csoport stabil háttere, valamint az, hogy a pénztári megtakarításokat jól felkészült szakemberek kezelik.

Magas látraszóló kamat:

A Pénztárnál elhelyezett összeg – függetlenül attól, hogy mennyi ideig van az egyéni számlán – kamatadó mentes hozamot termel. A Pénztár elsősorban a Magyar Állam által kibocsátott értékpapírokba fektet, így az elérhető hozamot a jegybanki alapkamat befolyásolja. Ezen értékpapírok értékének megfizetését az Állam garantálja. A portfolió jelentős hányada bankbetétekben, diszkontkincstárjegyekben kamatozik, így nagyon kedvező lesz a hozam 2024-ben a pénztárnál. 

Adókedvezmény:

Az Állam – jövedelem felsőkorlát nélkül – jelentős mértékben támogatja az öngondoskodást, ugyanis az egyéni befizetések után 20% SZJA (személyi jövedelemadó) kedvezmény vehető igénybe. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Állam a befizetett összeghez további 20%-t fizet be pénztártagjaink megtakarításait növelve. Akik hosszútávra terveznek, azoknak kedvező lehet a lókétéves betétlekötés után járó 10% adókedvezmény, ami tovább növeli a megtakarított összeg hozamát. Az IZYS tagjai élen vannak az egészségben is. Kedvező áron vehetnek igénybe szűrővizsgálatot, egészségbiztosítást vagy a legmenőbb egészségügyi intézményekben fizethetnek pénztári kártyájukkal.

Kényelem:

Tagjaink díjmentesen – az éves számlakivonaton túl – bármikor pontos információt szerezhetnek az internet-pénztáron keresztül egyéni számlájuk egyenlegéről, számlatörténetükről.
Az egyenleg telefonon keresztül is lekérdezhető a kártyaközpontban, a +36 1 238 0361 telefonszámon.
Tagjaink kényelmes vásárlását segíti a rendelkezésükre bocsátott pénztári kártya, melynek használata a kétéves kártyadíjon túl ingyenes. Sőt ha bekapcsolásra kerül a MOST kártya funkció, akkor a legkényelmesebb pénztár használat mellett a legkedvezőbb pénztári költséget kapják tagjaink. A pénztári költség 5,9 helyett 2,9%-ra csökken a kártyás vásárlásoknál, aminél egyik pénztár sem tud kedvezőbbet. 

Belépés az IZYS Önsegélyező Pénztárba

Lépjen be papírok kitöltése és postázás nélkül gyorsan és egyszerűen. Az online belépési nyilatkozatot aláírhatja és megküldheti elektronikusan is, ha rendelkezik ügyfélkapuval.

Amennyiben ragaszkodik a papíralapú belépéshez, akkor a hiánytalanul kitöltött belépési nyilatkozat egy példányát kell eljuttatni az IZYS Pénztár, 1583 Budapest, Pf.: 49. címre. Év vége előtt a feldolgozás gyorsítása érdekében scannelje be vagy fotózza le és küldje meg az [email protected] email címre is a már aláírt belépésit. 

A Pénztár a belépési nyilatkozatot rövid határidővel záradékolja és Tagsági okiratot küld az újonnan belépett tagjai számára.

Ha a formanyomtatvány kitöltésével kapcsolatban kérdései merülnek fel az ügyfélszolgálat a +36 1 769 00 61 telefonszámon készséggel áll rendelkezésére.