fbpx

Év végén mindenki befizet! Miért is?

Az Önsegélyező Pénztárba lépés legfőbb előnye, hogy az állam az éves pénztári befizetések 20%-át adókedvezmény formájában visszaad, ezzel támogatva a pénzártagokat, és így 20%-kal többet ér a pénzed, mint korábban, a befizetéseidet pedig széles körűen felhasználhatod.

Érdemes végiggondolni, hogy milyen megtakarítást választasz pénzed elhelyezésére, mert bizonyos lehetőségek esetén az állam támogatása lehet, hogy túl nagy ár azért, hogy a megtakarításodhoz évtizedeken át ne férj hozzá, miközben a feltételek bármikor kedvezőtlenül megváltozhatnak, ahogy az ország gazdasági állapota, és sok más dolog is.

Az IZYS Önsegélyező Pénztár ereje abban rejlik, hogy vagy azonnal felhasználható a pénztári befizetés, vagy legkésőbb fél év múlva, így néhány hónap alatt nagyon nagy hozamra lehet szert tenni. Ha a pénztártag év végén fizet be, akkor következő év elején már az 20% adókedvezménnyel növelt összeget tudja felvenni különböző jogcímeken pénztárunkból, így 1-2 hónap alatt akár 150.000 Ft-tal is növekedhet pénztártagjaink egyenlege.

A 150.000 Ft adókedvezményen felül ha a kártyánkkal nem is fizetsz, azonnali kedvezményeket kaphatsz. A kártya felmutatásával több, mint 1500 kedvezménypartner ad extra kedvezményt, például tankolásnál az Agip kúton 8 Ft/liter.

Hatalmas előny az is, hogy az önsegélyező pénztárból bármikor ki tudod venni a pénzed, ha számodra kedvezőtlenül alakulnak a dolgok az országban, vagy hátrányukra változnak a pénztárt érintő jogszabályok.

  

Mikor milyen szolgáltatást vegyél igénybe?

Természetesen csak a jogszabálynak megfelelően tudod kivenni a pénzt pénztárunkból, de nem is gondolnád mennyi célra fel tudod használni a befizetésed, akár számlák bemutatása nélkül.

Pénztárunk sokszínű, családbarát szolgáltatásai közül kiemelkedik a szülés előtakarékosság, amely mind a magánszemélyként, mind a céges cafetéria rendszeren keresztül belépő pénztártagjaink körében az egyik legkedveltebb szolgáltatásunk. Tagjainknak lehetőséget biztosít egy millió forint felvételére a szülést/születést megelőzően vagy azt követően. Ezt a szolgáltatást a pénztártag közeli hozzátartozói is igénybe tudják venni, így többszörösen ki tudja használni a család a 20 % adókedvezményt.

Például, ha a feleséged babát vár, nincs más dolgod, mint befizetni 750.000 Ft-ot, és ezzel igénybe veheted a maximális adókedvezményt, 150.000 Ft-ot. Mint már korábban említettük szolgáltatásunk előnye, hogy nem csak a pénztártagok, hanem a közeli hozzátartozói, egyenes ágú rokonai is igénybe vehetik. Ha esetleg több, mint 750.000 Ft áll a rendelkezésedre, nyiss a szüleid és a feleséged szüleinek nevére is egy-egy pénztári tagságot, így fél év alatt 6×150.000 Ft-tal, azaz 900.000 Ft-tal gyarapodik a pénzed, és nem kell számlákat bemutatnod arról, hogy ezt az összeget mire költöd el. Tehát, ha nagyobb lakásba szeretnél költözni, hogy a kisbabának legyen saját szobája, akkor is érdemes mellettünk dönteni. Minden szülő arra vágyik, hogy minél többet tudjon segíteni gyermekének, amikor szülői örömök elé néz, és ehhez egy remek választás az IZYS Önsegélyező Pénztár.

Szülést követően lecsökken az otthon maradó szülő jövedelme, pénztárunknál jövedelemkiegészítésként is fel tudod venni a pénzed a pénztári számládról havi rendszerességgel a CSED/GYED/GYES folyósítás ideje alatt. Tehát jövőre ugyanazt kell tenned, mint idén, befizetsz újra, és jövedelemkiegészítésként újra kiveszed a pénzt pénztárunkból, szintén számlák bemutatása nélkül.

A csemecső és babaápolási termékek is elszámolhatók nálunk, például tápszer és pelenka is, így a szülés után erre is érdemes befizetni, ezzel a szolgáltatásunkkal néhány nap alatt újra a pénzedhez juthatsz, mert várakozási idő nélkül, a számlák beérkezését követő 3 munkanapon belül kiutaljuk a számlák ellenértékét.

Mivel szolgáltatásainkkal egy teljes élet során elkísérjük tagjainkat, gyakorlatilag a szüléstől kezdve, az egészségmegőrzés és szociális biztonság fenntartásán túl, a végső beteljesülésig felhasználhatják tagjaink megtakarításaikat.

 

Kapcsolódó oldalak: