fbpx

Hogy ne maradjon le az első lépésekről

baba kéz

Sok kismamának akarata ellenére elég korán vissza kell mennie dolgozni. Talán lemarad a kisgyermeke életének fontos eseményeiről. Ezért lelkiismeret furdalásuk van és haragszanak önmagukra, ami se nekik, se a gyermeknek nem tesz jót. Mit tehet egy anya ilyen helyzetben, mikor a pénz miatt kell a vártnál előbb visszaállnia sorba?

Rengeteg probléma merülhet fel akkor, ha egy anyának vissza kell mennie dolgozni. Meg kell oldani ki vigyázzon addig a gyerekre, megfelelő bölcsödét találni, ami a mai világban nem egyszerű és sajnos nem is olcsó. Ha beteg lesz véletlen a gyerek, akkor szabadságot kell kivenni, és ha a főnök nem engedélyezi, akkor egész nap azon izgulni mi van a gyerekkel otthon. Arról nem is beszélve, hogy gyakran lemarad a gyermeke egy-egy apró, de annál fontosabb „az első” dolgáról – első lépések, az első szavak. Megéri-e mindez?

Anyagi biztonságban

Az IZYS Önsegélyező Pénztár egy olyan út, amin haladva az édesanya nem idegeskedik azon, hogy hamarosan itt a munkavállalás ideje, de nem szeretné magára hagyni gyermekét. Az IZYS biztosítja azt, hogy állami támogatások igénybevételével egy olyan anyagi biztonsági hálóval öleli át a családot, ami bármilyen várt, vagy váratlan kiadás esetén is megtartja az életszínvonalat, és felhőtlenné teszi a mindennapokat.

Hogyan működik az öngondoskodás?

Aki előrelátó, az nem bízza magát a körülményekre, hanem kezébe veszi a saját sorsa feletti irányítást. Ez pénzügyi szempontból olyan öngondoskodási programot jelent, amelynek segítségével Ön a saját pénzét egy meghatározott cél érdekében kisebb-nagyobb lépésekben halmozza fel, hogy amikor szüksége lesz rá, akkor azonnal fel tudja használni. Tudjon meg róla többet, kattintson ide, és olvassa el a részletes tájékoztatót…

 

Engedje meg, hogy segítsünk!

A bizalmatlanság és a bizonytalanság érthető, amikor az ember a munkával megkeresett pénzét akarja a legjobb módon felhasználni. Az IZYS célja, hogy minél többen elérhessék az adómentes megtakarítást és a 20%-os adóvisszatérítést, ezért szívesen segítünk a kérdései megválaszolásában.

Adja meg telefonszámát és kollégánk munkaidőben felveszi Önnel a kapcsolatot.

[easy_contact_forms fid=3]

Ossza meg másokkal is az információt!

 

Szóljon hozzá, tegye fel a kérdését!

hozzászólás eddig

Kövesse híreinket, és értesüljön elsőként az újdonságokról!