fbpx

Jön a baba – kész a család?

Jön a baba

Bővül a család, a férj –feleség helyébe az anya-apa lép. Az öröm mellett fontos, hogy felkészüljenek a gyermek születésére érzelmileg és anyagilag egyaránt. A vizsgálatok, a szülésfelkészítés, a szülés maga is sok, nem várt költséget rejt magában. Nem beszélve a gyermekszobáról, a babaágyról, ruhákról, és persze arról, hogy mindezt fele jövedelemből kell kivitelezni.

Az utolsó hónapokban már mindenki nagyon várja az új családtagot, a költségek azonban az egekig szöknek. Az apa már százezreket költött a gyermekszoba kialakítására, a bútorokra, a lakás biztonságossá tételére. Anya várandósgondozást vesz igénybe, és együtt pedig olyan tanfolyamra járnak, ahol megismerkedhetnek a szülés menetével. 

A tudatos szülők nem csak a nevelésben, hanem a család költségvetésében is tudatosak kell, hogy legyenek. Az elő takarékosság az egyetlen olyan megoldás, ami némiképp leveszi a terheket a születés pillanatának öröméről. Ha boldogságukat lekötik az olyan problémák, mint, hogy a szülészorvost miből fizetik ki, vagy a klinikán milyen szobát igényelnek, sok kellemetlen emléket őrizhetnek meg.

Az IZYS önsegélyező pénztár lehetőséget teremt az olyan pároknak, akik tudatos szülők szeretnének lenni. Az előtakarékosság biztosítja a család anyagi biztonságát akkor is, amikor nagyobb összegre van szükség a gyermek iskoláztatásához, vagy az egyéb, neveléssel kapcsolatos kiadásokra. Ha a pénzügyi biztonságot a befektetések hozamától teszik függővé, nem várt meglepetések is érhetik. Az IZYS-nél elhelyezett összegek leginkább állampapírokba és bankbetétekbe kerül befektetésre, így a pozitív hozam garantált. Mindezek mellett, az IZYS-en keresztül hozzájuthat olyan gyermeknevelési állami támogatásokhoz, amikhez más befektetéseken keresztül nem. 

Minden szülő álma, hogy olyan körülményeket tudjon teremteni gyermekének, hogy lehetőleg semmiben se kelljen hiányt szenvednie. Legyen szó az óvoda első heteiről, az általános iskola szeptemberéről, vagy az egyetemi tanulmányok kezdetéről. Ha nagyobb kiadás éri a családot ezekben az időkben, az előtakarékosság az egyetlen mentőöv.

 

Hogyan működik az öngondoskodás?

hogyan működkAki előrelátó, az nem bízza magát a körülményekre, hanem kezébe veszi a saját sorsa feletti irányítást. Ez pénzügyi szempontból olyan öngondoskodási programot jelent, amelynek segítségével Ön a saját pénzét egy meghatározott cél érdekében kisebb-nagyobb lépésekben halmozza fel, hogy amikor szüksége lesz rá, akkor azonnal fel tudja használni. Tudjon meg róla többet, kattintson ide, és olvassa el a részletes tájékoztatót…

Ismerje meg szolgáltatásainkat:

Szülés szolgáltatás

Csecsemő és babaápolási termékek

Szülés utáni lecsökkenő jövedelem kiegészítése

Gyermek születésekor nyújtható szolgáltatás. A szolgáltatást a terhesség ideje alatt vagy a szülést követő 1 éven belül lehet igénybe venni. 2013. januárjától a terhesség alatt és a szülést követően is egyösszegű pénzbeli támogatásként vehető fel.  A csecsemők és kisbabák a felnőtteknél nagyobb odafigyelést és gyengédebb törődést igényelnek. Az önsegélyező pénztári tagsággal adókedvezmény igénybevételével csökkenthetjük a felmerülő költségeket. A szolgáltatás a terhességi-gyermekágyi segély (TGYÁS), a gyermekgondozási díj (GYED) és a gyermekgondozási segély (GYES) összegének kiegészítésére szolgál.

Engedje meg, hogy segítsünk!

A bizalmatlanság és a bizonytalanság érthető, amikor az ember a munkával megkeresett pénzét akarja a legjobb módon felhasználni. Az IZYS célja, hogy minél többen elérhessék az adómentes megtakarítást és a 20%-os adóvisszatérítést, ezért szívesen segítünk a kérdései megválaszolásában.

Adja meg telefonszámát és kollégánk munkaidőben felveszi Önnel a kapcsolatot.

[easy_contact_forms fid=3]

Ossza meg másokkal is az információt!

Szóljon hozzá, tegye fel a kérdését!

hozzászólás eddig

Kövesse híreinket, és értesüljön elsőként az újdonságokról!