fbpx

Mennyibe kerülnek az egyetemi évek?

Manapság már a középiskolás gyermekek közül szinte mindenki szeretne valamilyen irányban továbbtanulni, de a legtöbb szülő bizony nem készül fel az ezzel járó pénzügyi terhekre. Utólag kényszerülnek hirtelen döntést hozni, amit később alaposan megbánnak. Ön ne kövesse ezt a felelőtlen példát, alapozza meg családja jövőjét már most!

Természetesen ha gyermekünk leérettségizik, az egész család ünnepel, és mindenki optimistán tekint a jövőbe, ez így van jól. Általában a legtöbb szülő nem is engedheti meg magának, hogy saját zsebéből költségtérítéses képzést finanszírozzon, így ha sikerül az eleve megcélzott állami helyek egyikét megcsípni, legtöbben sajnos már azt gondolják, hogy minden financiális probléma elhárult. A tények viszont nem ezt igazolják!

Gondoljunk bele egy percre! A felsőoktatás rengeteg egyéb tanulmányi költséggel jár még állami képzésen is, többek között jegyzeteket kell vásárolni és esetleg kötelező szakirodalmat is beszerezni a hatékony tanuláshoz. Ne feledkezzünk meg az utazási költségről sem, legyen szó tömegközlekedésről vagy saját járműről, az oda- és visszautazás folyamatos, és különösen drága ha a felsőoktatási intézmény másik városban található. Utóbbi esetben a szállásról is gondoskodni kell, sem a kollégium sem az albérlet nincs ingyen.

Aztán ott van az alapvető élelmiszer- és italfogyasztás, továbbá kár lenne tagadni, hogy a társadalom nagy része jelentős összegeket költ hetente dohánytermékekre. Mivel a külvilággal való folyamatos kapcsolattartás is hozzátartozik a mindennapi élethez, a mobiltelefon és az internet díját is számolnunk kell. 

Ha mindehhez hozzátesszük a ruházati, kulturális, szórakozási és egyéb alkalmi költségeket, bizony rövid számolgatás után rá kell ébredni, hogy több mint 50 ezer forint minimális kiadás vár ránk havonta, még a legoptimistább esetben is.

Az Izys Önsegélyező Pénztár segítségével Önnek már nem kell elhamarkodott pénzügyi döntéseket hoznia a jövőben, amelyek később lehetetlen helyzetekbe sodorják családját. A bizalmatlanság és a bizonytalanság érthető, amikor az ember a munkával megkeresett pénzét akarja a legjobb módon felhasználni. 

Hogyan működik az öngondoskodás?

Aki előrelátó, az nem bízza magát a körülményekre, hanem kezébe veszi a saját sorsa feletti irányítást. Ez pénzügyi szempontból olyan öngondoskodási programot jelent, amelynek segítségével Ön a saját pénzét egy meghatározott cél érdekében kisebb-nagyobb lépésekben halmozza fel, hogy amikor szüksége lesz rá, akkor azonnal fel tudja használni. Tudjon meg róla többet, kattintson ide, és olvassa el a részletes tájékoztatót…

 

Engedje meg, hogy segítsünk!

A bizalmatlanság és a bizonytalanság érthető, amikor az ember a munkával megkeresett pénzét akarja a legjobb módon felhasználni. Az IZYS célja, hogy minél többen elérhessék az adómentes megtakarítást és a 20%-os adóvisszatérítést, ezért szívesen segítünk a kérdései megválaszolásában.

Adja meg telefonszámát és kollégánk munkaidőben felveszi Önnel a kapcsolatot.

[easy_contact_forms fid=3]

Ossza meg másokkal is az információt!

 

Szóljon hozzá, tegye fel a kérdését!

hozzászólás eddig

Kövesse híreinket, és értesüljön elsőként az újdonságokról!