fbpx

Őrangyal szolgáltatás havi díja

Az Őrangyal közösségi szolgáltatás, olyan biztosítási elven működő pénztári szolgáltatás, amely az egyéni számla egyenlegétől függetlenül tesz lehetővé nagyobb összegű kifizetéseket, ha olyan élethelyzet alakul ki.

Ezen szolgáltatásokat a Pénztár, az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény alapján, mint közösségi szolgáltatás nyújtja. Az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár – és így az Őrangyal keretében nyújtott szolgáltatás – nem tartozik a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény hatálya alá.

 

Nagyon kedvező havi díjat állapítottunk meg azért, hogy mindenki megengedhesse magának.

Ez az összeg nem több egy kávé, vagy egy óra parkolás áránál és alig több egy liter tej áránál havonta.

Mégis ezért az összegért azt kapják tagjaink, hogy baj esetén azonnal és késlekedés nélkül segítségükre sietünk többszázezres, vagy akár többmilliós összeggekkel is, ha a szükség úgy hozza.

Az Őrangyal szolgáltatás havi díja 395 forint.

     

     

 

Pénzügyileg is megéri! Ahogy a fenti ábrán is látható még annak is megéri, aki mindössze a minimum havi tagdíjat, vagyis a havi 5.000 forint egyenlegfeltöltést teljesíti. Az ő esetükben a Pénztár által levont költség (295 forint) és az Őrangyal szolgáltatás díjának (395 forint) levonását, valamint az adókedvezmény (1.000 forint) beérkezését követően a pénztári egyéni számláról elkölthető 4.310 Ft lesz. Ezt az összeget a hozamjóváírások még tovább növelik. Az IZYS Őrangyal szolgáltatások igénybevétele mellett még a minimum havi tagdíjat teljesítők is többet költhetnek el, mint amennyit befizettek!

Vagyis az adókedvezménynek köszönhetően olyan, mintha nem is lett volna költsége annak, hogy ilyen szolgáltatásokat tudjon igénybe venni!

A szolgáltatásokat kizárólag tagdíjfizető tagjaink vehetik igénybe! Így fontos gondoskodnia arról, hogy legalább a havi 5.000 Ft, negyedéves 15.000 Ft, féléves 30.000 Ft vagy éves 60.000 Ft feltöltést teljesítse!

Az Őrangyal szolgáltatások díja minden hónap első munkanapján kerülnek terhelésre, ezért nagyon fontos, hogy minden hónap első napján rendelkezésre álljon legalább 395 forint. A díjlevonás sikertelensége szolgáltatás megvonással járhat az adott hónapra vonatkozóan!