fbpx

Egészségbiztosítási csomagok – gyermek és felnőtt

Mindannyiunk életében adódhatnak olyan élethelyzeteket, amikor a baj csőstül jön. Ilyen élethelyzetben az a legjobb, ha tudunk támaszkodni megtakarításainkra, vagy előre felkészülünk egy biztosítással.

Ha betegség esetén szeretnénk a lehető leggyorsabban megkapni a magas színvonalú ellátást szabad orvosválasztással, azt leginkább a magánegészségügy keretein belül tehetjük meg, ami egyre drágább.

A magánegészségügy egy viszonylag fiatal és egyre dinamikusabban bővülő terület hazánkban, ennek megfelelően a magánrendelők, klinikák és kórházak sokkal szebb környezetet biztosítanak gyógyulásra és jellemzően a legújabb technológiák használata miatt sokkal modernebb gépekkel felszereltek, mint állami társaik.

A magánegészségügyi dolgozónak érdeke, hogy visszatérjen az ügyfél, így jobb kiszolgálásra, több törődésre és kedvességre számíthatunk. Sokan egyetértenek abban, hogy egy betegség esetén rendkívül fontos az, hogy a bennünket körülvevő környezet támogató legyen. Egy támogató környezetben az immunrendszerünk is sikeresebben veszi fel a harcot a betegség legyőzésére.

Akinek van már tapasztalata állami egészségüggyel az tudja, hogy gyakran az is problémát okoz, hogy kihez fordulj a panaszoddal, a hosszú várakozási idők miatt a betegség megállapítása is hosszabb időt vesz igénybe, mint azt elvárnánk és akkor a kezelés még el sem kezdődött. Nem beszélve a hálapénzről, ami adott esetben nagyobb összeg lehet, mintha egy biztosítást fizettünk volna. Csak a biztosítást apránként fizetjük, míg a hálapénzt egy összegben és azonnal. Neked melyik a könnyebb, havonta apránként elérni a célt, vagy egyösszegben előteremteni?

 

Fontos számodra, hogy egészségügyi probléma esetén:

Ne bízd az egészséged a véletlenre, vagy a szerencsére. Van egy bölcs mondás, amely úgy hangzik: „Számíts a legjobbra, készülj fel a legrosszabbra.” A biztosítási csomagok is akkor működnek jól, ha ezen elv mentén élünk. Nyugodtan dőlhetsz hátra, mert tudod, hogy felkészültél a váratlan eseményekre, ugyanakkor, ha mégis bekövetkezne egy esemény, akkor sem kell attól tartanod, hogy a gatyádat is kifizeted orvosi ellátásokra, mert neked továbbra is az alacsony havi díjat kell csak fizetned és élvezheted a gyors, biztonságos, szakszerű és kényelmes magánegészségügyi ellátást.  Baj bekövetkezése esetén nem azon kell gondolkodnod, hogy honnan teremted elő a vizsgálatokhoz szükséges anyagiakat, mert az államiban csak 2 hónap múlvára kaptál időpontot. Így nyugodtan a tudatalattid és tudatfelettid teljes figyelmét a gyógyulásra tudod fordítani, zavaró tényezők nélkül.

Csomagjainkban képzett orvosok, modern technikákkal dolgoznak azon, hogy elkerüld a betegséget vagy kigyógyulj belőle!

Sőt a megelőzéshez és korai felismeréshez szükséges – kétévente igénybe vehető – szűrővizsgálatokat is tartalmaz!

 

Neked is jár a legjobb ellátás!

A Pénztár célja az, hogy a magánegészségügy ne csak a felső tízezer, hanem a polgárok számára is elérhető legyen. Az IZYS csatlakozott tagjai nagyon alacsony havi díjjal, nagyon komoly szolgáltatásra lesznek jogosultak. Ezen csomagokat kizárólag az IZYS tagjai és szolgáltatási kedvezményezettjeik vehetik igénybe.

 

Mit tartalmaznak a csomagok és mekkora keretösszeggel?

A biztosítási szolgáltatást az Alfa Vienna Insurance Biztosító Zrt. nyújtja. A szolgáltatás igénybevételéhez csak fel kell hívni az Alfa doktor vonalát: +36 1 461 1580, ahol a munkatársak hétfőtől péntekig 8:00 órától 20:00 óráig fogadják a hívásokat. Kivéve a telefonos orvosi tanácsadást, amely a hét minden napján, 24 órában elérhető.

Mindegyik pénztári biztosítási csomagban a kórelőzmény kizárásra kerül, így meglévő betegségre nem finanszírozza a biztosító az ellátásokat. Annak érdemes csatlakoznia a csomaghoz, aki egészséges és védelmet keres a jövőben bekövetkező eseményekre.

 

Mennyibe kerülnek?

A fenti összegek az egyéni vagy célzott egészségpénztári számláról levont díjat jelentik. Ahhoz, hogy ekkora összeg álljon rendelkezésre a pénztári számlán a fenti összeget 0,941-el elosztva kaphatjuk meg a pénztári számlára feltöltendő összeget. Pl. a gyerek csomag esetén 7.700 Ft / 0,941 = 8.183 forint. Ettől a befizetés összege egyes hónapokban eltérhet például a kártyadíj miatt. A pénztári kondíciókat itt találod

Életkori megkötések:

  • Gyerek csomag köthető 6 hónapos kortól 17 éves korig.
  • Felnőtt biztosítások köthetők 18-65 éves korig.

Cégként az összes 18 és 65 év közötti dolgozót csatlakoztathatod létszámtól függetlenül, de egyénileg, magánszemélyként is, amennyiben megfelelsz az életkori megkötésnek csatlakozhatsz a csomagokhoz.

Cégként célzott egészségpénztári támogatásként 33,04% kedvező adózással adható, míg magánszemélyként a pénztári befizetések után állami támogatás, 20% adójóváírás vehető igénybe.

A díjnak minden hónap 25.-n kell rendelkezésre állnia a pénztári egyéni számlán vagy a munkáltatói célzott támogatásnak.

 

Hogyan igényelheted?

  1. jelentkezz be netpénztáradba és a biztosítások menüpontra kattintva csatlakozz egyszerűen online,
  2. keresd fel személyes pénzügyi tanácsadód és kérd az ő segítségét,
  3. személyesen!

Felmerülő kérdéseddel fordulj bizalommal az ügyfélszolgálathoz és kérd a biztosításokkal kapcsolatban jogosult személytől tájékoztatást!