fbpx

Aegon csomagok változása

A 2021. júliustól a korábbi Aegon komfort extra és prémium pénztári biztosítási csomagokon felül újabb szűrővizsgálat néküli csomagokat vezetünk be. Az új csomagok tartalomban és feltételekben teljes mértékben egyeznek a korábbi csomagokkal. Így ha valaki nem akar szűrővizsgálatra áldozni, akkor annak nem kell megfizetnie az árát a biztosításban.

Sajnos a magánegészségügyi költségek drasztikus emelkedése miatt az Aegon biztosító 2021. júliusi évfordulótól – a gyerek csomag kivételével – megemeli a komfort extra és prémium biztosítások díját.

Az új csomagárak az alábbiak lesznek:

A változással egyidőben tagjaink mindenféle hátrány nélkül tudnak váltani a csomagok között, így ha szeretne áttérni egy alacsonyabb áron kínált csomagra, akkor azt most mindenféle hátrány nélkül kezdeményezheti egy új csatlakozási nyilatkozat kitöltésével.

 

A biztosítási csomagokról itt talál részletesebb leírást.

 

Amennyiben szeretne váltani biztosítási csomagot, akkor a csatlakozási nyilatkozatot itt tudja letölteni. A nyomtatványon a kockázatviselés dátumát hagyja üresen.

A nyomtatvány leadható/megküldhető:

  • személyesen a 1051 Budapest,Bajcsy-Zsilinszky út 20. alatt,
  • postai úton a Pénztár levelezési címére (IZYS Pénztár, Budapest, Pf. 49., 1583) vagy
  • elektronikus aláírással ellátott pdf dokumentumban az [email protected] email címre küldve. Az elektronikus aláírás szolgáltatást magyarorszag.hu-s ügyfélkapus regisztrációval tudja használni, a használatról részletes tájékoztatót itt talál.

Amennyiben nem szeretné módosítani Aegon csomagját, hanem megtartja azt az új áron is, akkor nem szükséges új csatlakozási nyilatkozatot küldenie, azonban a feltöltések összegét érdemes módosítania, hogy legyen elegendő fedezet a pénztári számlán a díj levonásakor.

 

 

Szóljon hozzá, tegye fel a kérdését!

hozzászólás eddig

Kövesse híreinket, és értesüljön elsőként az újdonságokról!