fbpx

Új szolgáltatások az Őrangyalban

Az Őrangyal közösségi szolgáltatások körét három fantasztikus új szolgáltatással bővítettük, a részletes szabályokért kattintson a szolgáltatások nevére.

  • kórházi napi térítés: Amennyiben a pénztártag 1 napot meghaladó kórházi kezelésre kényszerül, akkor a kórházban töltött munkanapokra 2.500 forintot fizet a Pénztár, függetlenül attól, hogy a tagot betegség döntötte le vagy baleset érte.
  • gyógyszertámogatás: A Pénztár által szervezett szűrővizsgálaton megállapított új betegség esetén a pénztár 150.000 forintig állja a következő két évben felmerülő gyógyszerkiadásokat. Rendkívül kedvező árú és minőségű szűrővizsgálati csomagjainkat megtekintheti itt.
  • terhességi ultrahang: A Pénztár ingyenes 3D/4D ultrahanggal ajándékozza meg azon várandós pénztártagokat, akiknél a baba már a pocakban van és az elmúlt 12 hónapban a pénztári számlára feltöltött összeg eléri vagy meghaladja az ötszázezer forintot.

Az Őrangyalhoz 2021.05.06 előtt csatlakozott tagjaink a fenti szolgáltatásokat várakozási idő nélkül, azonnal igénybe vehetik.

A fenti 3 szolgáltatásért cserébe sajnos be kellett áldoznunk egy szolgáltatást, így az Őrangyalból kikerült a 0-24 orvosi call center szolgáltatás.

A szolgáltatás díja rendszeres tagdíjfizető tagjainknak továbbra is mindössze havi 395 Ft!

Az Őrangyal szolgáltatások teljes listáját itt éri el.

 

 

Szóljon hozzá, tegye fel a kérdését!

hozzászólás eddig

Kövesse híreinket, és értesüljön elsőként az újdonságokról!