fbpx

Légy élen az egészségben!

A fantasztikus eredmények elérésének vagy a boldog és teljes élet alapfeltétele, hogy az egészségünk rendben legyen. Mint mindenhez az egészség megőrzéséhez is jól jön, ha rendelkezünk megfelelő anyagiakkal.

Az IZYS Pénztár abban tud segíteni, hogy a pénztári feltöltések után járó 20% adókedvezményt intézi neked, így mindig több pénzed lesz az egészségedre, mintha azt közvetlenül zsebből vagy a bankszámládról fizetted volna.

Az adókedvezménynek hála minden a pénztári egyenlegedre feltöltött 5 forintod után az Állam hozzátesz további 1 forintot, így a magánegészségügyre fordított kiadások 20%-t visszakapod adókedvezmény formájában, vagyis ennyivel többet tudsz elkölteni magadra és családodra. Ez például 500.000 forint feltöltésnél plusz 100.000 forintot jelent neked garantáltan!*

Az egészség témakörében a pénztárban lévő összeget – a teljesség igénye nélkül – el tudod költeni szakorvosi vizitekre, diagnosztikai vizsgálatokra (labor, ultrahang, röntgen, MR), kórházi műtétekre vagy szolgáltatást finanszírozó egészségbiztosításra. Valamint akkor is jól jön, ha gyógyszerre vagy segédeszközre van szükséged (szemüveg, ágymatrac).

A szociális biztonságot megteremtő szolgáltatásokat azok szeretik, akik babát várnak, van lakáshitelük, gyermeket nevelnek vagy hozzátartozója idősotthoni ellátásra szorul.

Egyre többen használják arra, hogy jobbá varázsolják magukat, többek között plasztikai műtétre, zsírleszívásra, fogszabályzóra vagy látásjavító lézeres szemműtétre.

 

A feltöltött összeghez hozzáadódik az adókedvezményed, kapsz hozamot a pénztártól és így sokkal nagyobb összeget költhetsz el az alábbiakra. 

A felsorolásban a számodra érdekes tételekre kattintva bővebb információt olvashatsz.

Elérhető egészségpénztári szolgáltatások:

 

Ezen túl segítségedre lehet a pénztári egyenleged, ha az alábbiak miatt csökkenne a jövedelmed:

 

FONTOS! A családodban – közeli hozzátartozó esetén – bárkinél előfordulnak a fentiek vagy akár az alábbiak, akkor is jogosult vagy igénybe venni a szolgáltatásokat

 

Biztonságban van-e a pénzed?

Bizonyára szeretnéd te is biztonságban tudni a pénzed. És tennéd mindezt úgy, hogy közben pénzügyileg se járj rosszabbul. Az állami támogatás révén ezt most elhoztuk neked. A bankbetétek pár százalékos kamata helyett az adókedvezményt, mint fix hozamot értelmezve a banki kamatok többszörösét kapod meg rövid idő alatt.

Az IZYS-ben garantáltan fial a pénzed, ugyanis a konzervatív befektetési politika miatt az IZYS számlán negatív hozam nem lehetséges és az egyéni befizetések után járó adókedvezmény révén csak nagyobb összegre számíthatsz, mint amekkorát elhelyeztél.**

 

Ezt tedd, ha be szeretnél lépni:

1. Töltsd ki az online belépési nyilatkozatot

2.  A válasz emailben megküldött belépési nyilatkozatot aláírva küld meg nekünk (elektronikusan, személyesen vagy postai úton).

 

Ezt tedd, ha szeretnél adókedvezményt:

Ha a belépéssel végeztél, akár már fel is tölthetsz átutalással, online kártyás befizetéssel, vagy készpénzben bármelyik CIB fiókban.

Számlaszámunk: 11101301-18254596-36000001  
FONTOS! A közleményben a neved és az adóazonosító jeled szerepeljen.

 

Kérdésed van?

Keresd fel ügyfélszolgálatunkat emailben vagy telefonon:

  • Email: ugyfelszolgalat@izys.hu
  • Telefon: +36 1 769 0061

 

*Az adókedvezmény maximuma 150.000 forint évente, ezért évente 750.000 forintnál többet nem éri meg feltölteni. Az állami támogatás adókedvezmény formájában valósul meg, így csak azok kapják, akik tisztességes, adózott jövedelemmel rendelkeznek. 

** első évben a kezdeti költségek levonása miatt 42.555 forint alatti befizetés esetén a 20% adókedvezmény (8.511 Ft) nem termeli ki a pénztár költségét. Ennél nagyobb összeg feltöltése után már garantáltan nagyobb összeg vehető fel vagy költhető el, mint amekkora a pénztári feltöltés volt.