fbpx

Kispapák, az igazi harcosok klubja

A várandós apukák felelnek az egész családért egyedül miközben mosolyogva viselik az egyre gömbölyödő feleségük hangulatváltozásait. A gyerek megszületésekor döbbennek rá sokszor: Fogalmuk sem volt arról, hogy mire vállalkoztak. Anyagi felelősség és szellemi teher – lehet könnyebb? Szakemberek válaszolnak.

Milyen lenne, ha nem kellene lemondani semmiről az anyagi biztonság megteremtéséért? Ha az apuka is ott lehetne az első lépéseknél? Erre nyújt egyedülálló lehetőséget az IZYS önsegélyező pénztár. Az előtakarékosság lehetőségét kínálja azoknak, akik szeretnék magasabb életszínvonalon nevelni gyermeküket úgy, hogy közben ne kelljen lemaradni a fontos pillanatokról a munka miatt. Az első lépések, első kiadott hangok, szavak olyan erőt adnak a szülőknek, ami kétségkívül képessé teszik őket önmaguk hátrasorolására. Ennek hatását azonban sokszor a hőn szeretett gyermek szenvedi el, hiszen az ingerült, fáradt szülő nem úgy nyúl gyermekéért, ahogy azt a gyermek szeretné. Később ez frusztrált, bizonytalan lelkiállapotot okoz a gyermeknél, hiszen mindig azt látta, hogy „feladatként” kezelik.

Anyagi biztonságban

Az IZYS Önsegélyező Pénztár egy olyan út, amin haladva az édesapa időben hazaér a munkából, és az édesanya sem idegeskedik azon, hogy hamarosan itt az óvoda, de nincs miből új ruhákat, játékokat venni. Az IZYS biztosítja azt, hogy állami támogatások igénybevételével egy olyan anyagi biztonsági hálóval öleli át a családot, ami bármilyen várt, vagy váratlan kiadás esetén is megtartja az életszínvonalat, és felhőtlenné teszi a mindennapokat.

Hogyan működik az öngondoskodás?

hogyan működkAki előrelátó, az nem bízza magát a körülményekre, hanem kezébe veszi a saját sorsa feletti irányítást. Ez pénzügyi szempontból olyan öngondoskodási programot jelent, amelynek segítségével Ön a saját pénzét egy meghatározott cél érdekében kisebb-nagyobb lépésekben halmozza fel, hogy amikor szüksége lesz rá, akkor azonnal fel tudja használni. Tudjon meg róla többet, kattintson ide, és olvassa el a részletes tájékoztatót…

Ismerje meg szolgáltatásainkat:

cafeteria

Szülés szolgáltatás

Csecsemő és babaápolási termékek

Cafeteria 2017

Gyermek születésekor nyújtható szolgáltatás. A szolgáltatást a terhesség ideje alatt vagy a szülést követő 1 éven belül lehet igénybe venni. 2013. januárjától a terhesség alatt és a szülést követően is egyösszegű pénzbeli támogatásként vehető fel.  A csecsemők és kisbabák a felnőtteknél nagyobb odafigyelést és gyengédebb törődést igényelnek. Az önsegélyező pénztári tagsággal adókedvezmény igénybevételével csökkenthetjük a felmerülő költségeket. A munkáltató az érvényes önsegélyező pénztári tagsággal rendelkező dolgozó választása alapján átutalja a pénztárnak a dolgozó által megjelölt összeget. Egyes szolgáltatások a befizetést követően azonnal felhasználhatók, pl. csecsemő és babaápolási termékek, védőoltások, kötszerek, gyógyszer, gyógyhatású készítmény, stb.

Engedje meg, hogy segítsünk!

A bizalmatlanság és a bizonytalanság érthető, amikor az ember a munkával megkeresett pénzét akarja a legjobb módon felhasználni. Az IZYS célja, hogy minél többen elérhessék az adómentes megtakarítást és a 20%-os adóvisszatérítést, ezért szívesen segítünk a kérdései megválaszolásában.

Adja meg telefonszámát és kollégánk munkaidőben felveszi Önnel a kapcsolatot.

[easy_contact_forms fid=3]

Ossza meg másokkal is az információt!

Szóljon hozzá, tegye fel a kérdését!

hozzászólás eddig

Kövesse híreinket, és értesüljön elsőként az újdonságokról!