fbpx

Őrangyal közösségi szolgáltatások

 

Mindenkinek kell egy Őrangyal!

Önnek és családjának is!

 

Az Őrangyal közösségi szolgáltatás, olyan biztosítási elven működő pénztári szolgáltatás, amely az egyéni számlánk egyenlegétől függetlenül tesz lehetővé nagyobb összegű kifizetéseket, ha olyan élethelyzet alakul ki.

Ezen szolgáltatásokat a Pénztár, az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény alapján, mint közösségi szolgáltatás nyújtja. Az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár – és így az Őrangyal keretében nyújtott szolgáltatás – nem tartozik a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény hatálya alá.

Kinek ajánljuk?

A közösségi szolgáltatásoknál olyan csomagot állítottunk össze, ami nem egyoldalúan csak az egészségügyi állapot romlása kapcsán térít, hanem az említetteken felül segítségünkre van egy szüléssel, gyermekneveléssel, lakáshiteltörlesztéssel, temetéssel, csonttöréssel, sportbérlettel, vagy a lakásunkban bekövetkező tűz-és elemi kárral kapcsolatos eseményeknél is.

 

Lássuk, mik ezek a szolgáltatások:

(a szolgáltatásokra rákattintva megtekintheti részletes leírásukat)

 

Az Őrangyal közösségi szolgáltatások összefoglaló táblázatát ide kattintva tekintheti meg.

 

További kérdések, amik felmerülhetnek Önben: (kattintson a kérdésekre)

 

Hogyan csatlakozhatok?

 

Ez nagyon szuper! Vajon kiterjeszthetem a családomra is?

 

Egy ilyen szolgáltatás biztos nagyon drága. Nézze meg, hogy nálunk ez mennyibe kerül.

Hogyan lehet megszüntetni?

 

A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályok megismerése érdekében kérjük, olvassa el az Őrangyal Közösségi Szolgáltatások Szabályzatot.